Schapenvoeders

Schapenbrok
Een universele brok, die goed gebruikt kan worden om schapen tijdens de dekperiode in conditie te brengen. Daarnaast wordt deze brok ingezet in het laatste gedeelte van de dracht en in de zoogperiode om de ooien van de benodigde voedingsstoffen te voorzien. 

Vleesbrok 39
Een afmestbrok, die erop gericht is om lammeren binnen een zo kort mogelijk tijdbestek op het juiste aflevergewicht te brengen.

Lammerenkorrel
Een korrel die door het jonge lam al snel kan worden opgenomen. De korrels hebben een kleine diameter en bevatten veel smakelijke grondstoffen.

Lammerenmelk
Lammerenmelk is volledig kunstmelkpoeder bestemd voor het opfokken en mesten van lammeren. De lammerenmelk bevat 60% magere melkpoeder en is geschikt voor fles- en voorraadvoerdering (lammerenbar). Lammerenmelk uitsluitend verstrekken aan lammeren tot en met een leeftijd van zes maanden.

Schapenmineralenemmer
Schapen lopen voornamelijk buiten op gras en daarom is de kans op tekorten aan vitaminen en mineralen dan ook groot. De schapenmineralenemmer is dan ook een ideale vitaminen- en mineralenaanvulling voor schapen. De emmer is eenvoudig te verstrekken en is geschikt voor ooien en lammeren.

KNZ Schapenliksteen
Schapenlikstenen zijn een doeltreffende en een efficiënte manier om de individuele zoutbehoefte van schapen te regelen. Een goede natrium- en chloridevoorziening zijn onmisbaar voor de algehele gezondheid van uw schapen. Naast zout bevat een schapenliksteen ook magnesium en belangrijke sporenelementen zoals kobalt, zink en mangaan. Door het natuurlijke likgedrag van schapen kunnen tekorten op eenvoudige en verantwoorde wijze door het dier zelf worden aangevuld.

Groot assortiment schapenvoeders